2. maj 2010
Analyse
af Analysechef
closeout nike free flyknit herre grå 1361c f0ed4,
Den stigende fattigdom i Danmark forekommer ikke kun i yderkantsområderne - storbyerne København, Århus og Odense er alle opdelte byer, hvor de fattige i stigende grad koncentreres i bestemte områder, at der reelt er tale om ’ghettolignende’ tilstande. Udviklingen truer den sociale sammenhængskraft og risikerer at skabe parallelsamfund.

Nike Hustle D 8 Drenge' Preschool Basketball Sko Atmosphere,Nike Nike Nike Roshe Run Floral Dame Oslo, Nike Nike Nike Roshe Run,Norge Air 8 Topp Durant Høy Nike Jordan Kd BHwZgMq,

Siden 2001 er fattigdommen i de tre storbyer steget markant. Mens knap 21.700 personer i 2001 levede i fattigdom i hovedstaden, er dette tal nu steget til 34.350 personer. En lignende udvikling har fundet sted i Århus og Odense, hvor antallet af fattige er vokset til henholdsvis ca. 12.900 og 7.400 personer.

Top Quality Nike Air VaporMax Plus TN Royal Blå Hvid Sneakers,

Ghettoerne i storbyerne
Der er en væsentlig spredning i andelen af fattige inden for alle tre byer. Mens hver 10. indbygger i bestemte bydele i hovedstaden lever i fattigdom, er dette kun tilfældet for omkring 1 ud af 30 i andre områder. Sammenligner man Tingbjerg, der er den bydel i København med den største andel af fattige, med området omkring Amager Strandpark og Frederiksberg Slotssogn, er der mellem 4-5 gange så mange fattige i Tingbjerg.

Nike WMNS Air Presto Flyknit Ultra Blå, Lyserød 835738 302,Til Køb 13 Sort Air Nu I Spar Dame Lige Vomero 20 Nike Zoom Y8xr8f,Autoriseret Forhandler København Nike Nike Free Trainer Udsalg,

I Odense er der ligeledes ét område der skiller sig specielt ud. Vollsmose i Odense har en meget høj koncentration af fattige, når man sammenligner med de andre områder i byen. I Vollsmose er 15 procent af indbyggerne fattige. Det gør Vollsmose til det sogn i Danmark med den næsthøjeste koncentration af fattige.

nike nike nike sko på nett billig, Nike Performance TIEMPO GENIO FG a3639f

Ny Jade,Karbon Grå,nike air max 90,engros pris, nike air max thea,Nike Free på nettet Nike Free V3 Herre Sort Antracit,nike,fodboldstøvler nike mercurial superfly, Nike Performance STRIKE X,

Specielt de to ”ghetto-områder”, Gellerup og Vollsmose, har oplevet en markant stigning i andelen af fattige beboere i løbet af den periode. I løbet af fire år er andelen af fattige beboere i de to områder således mere end fordoblet. I hovedstadsområdet har det hårdest ramte område, Tingbjerg, ligeledes oplevet en markant stigning i andelen af fattige, der er vokset med 85 procent på bare fire år.

Ser man omvendt på udviklingen i de bydele i København, Århus og Odense, der i dag har den laveste andel af fattige, er billedet et helt andet. Her har mange af områderne med færrest fattige slet ikke haft en stigning i andelen af fattige.

Retailmenot Coupon Nike Air Huarache Drift Sort Blå Orange,Nike Træningssko Tilbud Billige Nike Sko På Nettet,nike air jordan 6 retro men 22 BlåSort Hvid outlet online,nike,

Både på det personlige og samfundsmæssige plan er der problemer og konsekvenser ved en opvækst og langvarigt ophold i større boligområder, der er præget af fattigdom, manglende tilknytning til arbejdsmarkedet samt en generel eksklusion fra de øvrige dele af det danske samfund.

Risikoen er, at den stigende økonomisk og sociale ghettoisering fører til udviklingen af egentlige ’parallelsamfund’, hvor der er en ekstraordinær høj koncentration af fattige og socialt udstødte. Det medfører alvorlige sociale problemer i de enkelte storbyer, og er samtidig med til at mindske sammenhængskraften i samfundet.

Som velfærdssamfund kan vi ikke acceptere, at der skabes en ny social og økonomisk underklasse, der lever isoleret fra det resterende samfund.

Nike På Free Sko Marineblå Nett Billigste Herre Basketball Dunk 4r4wU,Nike Air Huarache Nike 318429 411 deep royal BlåSort Hvid,

nike nike nike sko på nett billig, Nike Performance TIEMPO GENIO FG a3639f

Social:
Filer:
billige Kvinder Nike Free Flyknit Saphire Fuchsia Sort Sko,
Kontakt: 
Analysechef
Telefon: 
Nike Air Max 1 Premium 'Rebel Skulls Pack' Sort Chrome 875844 001,
Mobil: 
30 29 11 07

nike nike nike sko på nett billig, Nike Performance TIEMPO GENIO FG a3639f

25. september 2018
Nike Udsalg Herre Billige Tilbud Free Danmark nike Dame Free Sko Oxfqdw,
26. februar 2018
Nike Hyperchase Mænd sort ulv grå hvid metallisk sølv Basketball,
Vans : sport Sko store, nike running Sko, air jordan, adidas,