2. maj 2010
Analyse
af Analysechef
adidas nmd xr1 olive, adidas Performance 164 IN H L Indendørs,
Den stigende fattigdom i Danmark forekommer ikke kun i yderkantsområderne - storbyerne København, Århus og Odense er alle opdelte byer, hvor de fattige i stigende grad koncentreres i bestemte områder, at der reelt er tale om ’ghettolignende’ tilstande. Udviklingen truer den sociale sammenhængskraft og risikerer at skabe parallelsamfund.

atmos Lyserød: adidas SS BW35 SLIPON W Adidas superstar BW35 slip ons,adidas superstar metal toe olive, Adidas danmark adidas top ten hi,billige Herre Adidas Busenitz Mesa Brun Guld Metallisk Skate Sko,

Siden 2001 er fattigdommen i de tre storbyer steget markant. Mens knap 21.700 personer i 2001 levede i fattigdom i hovedstaden, er dette tal nu steget til 34.350 personer. En lignende udvikling har fundet sted i Århus og Odense, hvor antallet af fattige er vokset til henholdsvis ca. 12.900 og 7.400 personer.

Danmark Dame Yeezy Lilla 350 Boost Sko adidas Rose AwwxFq7d,

Ghettoerne i storbyerne
Der er en væsentlig spredning i andelen af fattige inden for alle tre byer. Mens hver 10. indbygger i bestemte bydele i hovedstaden lever i fattigdom, er dette kun tilfældet for omkring 1 ud af 30 i andre områder. Sammenligner man Tingbjerg, der er den bydel i København med den største andel af fattige, med området omkring Amager Strandpark og Frederiksberg Slotssogn, er der mellem 4-5 gange så mange fattige i Tingbjerg.

UNITED ARROWS AMP; SONS ADIDAS NMD CS2 PK DA9089 limited yeezy yung,Shop for Adidas Originals Sobakov Sko Core Sort Ftwr Hvid Gum 3,Adidas Stan Smith Grid Sneakers Farfetch,

I Odense er der ligeledes ét område der skiller sig specielt ud. Vollsmose i Odense har en meget høj koncentration af fattige, når man sammenligner med de andre områder i byen. I Vollsmose er 15 procent af indbyggerne fattige. Det gør Vollsmose til det sogn i Danmark med den næsthøjeste koncentration af fattige.

adidas Sko Sko Sko Nib Stan Smith 65 Poshmark 332fd2

Adidas Originals NMD R1 Unisex Tech Ink Sort Hvid S31514 Sko,Originals Velcro Attitude In Xa0epb0n W Adidas Sko Revive Sneakers M,Adidas originals tubular shadow i hvit barne barnesko sneakers,

Specielt de to ”ghetto-områder”, Gellerup og Vollsmose, har oplevet en markant stigning i andelen af fattige beboere i løbet af den periode. I løbet af fire år er andelen af fattige beboere i de to områder således mere end fordoblet. I hovedstadsområdet har det hårdest ramte område, Tingbjerg, ligeledes oplevet en markant stigning i andelen af fattige, der er vokset med 85 procent på bare fire år.

Ser man omvendt på udviklingen i de bydele i København, Århus og Odense, der i dag har den laveste andel af fattige, er billedet et helt andet. Her har mange af områderne med færrest fattige slet ikke haft en stigning i andelen af fattige.

Bonne Prise Vente Vente Footlocker Finishline adidas Originals NmdR2,adidas NMD R1 Core Sort Footwear Hvid F99711,adidas 2 dame Adidas swift w superstar originals Sko sko run,

Både på det personlige og samfundsmæssige plan er der problemer og konsekvenser ved en opvækst og langvarigt ophold i større boligområder, der er præget af fattigdom, manglende tilknytning til arbejdsmarkedet samt en generel eksklusion fra de øvrige dele af det danske samfund.

Risikoen er, at den stigende økonomisk og sociale ghettoisering fører til udviklingen af egentlige ’parallelsamfund’, hvor der er en ekstraordinær høj koncentration af fattige og socialt udstødte. Det medfører alvorlige sociale problemer i de enkelte storbyer, og er samtidig med til at mindske sammenhængskraften i samfundet.

Som velfærdssamfund kan vi ikke acceptere, at der skabes en ny social og økonomisk underklasse, der lever isoleret fra det resterende samfund.

Classically Adidas Sort Hvid Grøn Ace Cg Astro Turf Trainers,Hvid Originals Grå Barnesko Campus Hvid Adidas One J Joggesko Ftwr,

adidas Sko Sko Sko Nib Stan Smith 65 Poshmark 332fd2

Social:
Filer:
Og Joggesko Adidas Originals Tilbud La Trainer Boost RwRqXAU1,
Kontakt: 
Analysechef
Telefon: 
adidas NMD R1 Trail Hvid Mountaineering Collegiate Navy 75US in,
Mobil: 
30 29 11 07

adidas Sko Sko Sko Nib Stan Smith 65 Poshmark 332fd2

25. september 2018
Check Out These Major Deals on Adidas Originals Campus Sneakers In,
26. februar 2018
Dame Adidas Terrex Agravic Gtx For Performance Rund Mark løbsko rqrBwZH,
adidas F Primeknit støvler Beige adidas Denmark,